L'OBRA DE'n JORDI BARCELÓ

UNA VIDA PER LA MÚSICA

Va cursar els seus estudis de piano clàssic al Conservatori Municipal de Música de Barcelona, es va llicenciar en l’especialitat de Jazz a l’ESMUC (Escola Superior de Música de Catalunya) i va fer un màster en interpretació del piano flamenc a la mateixa escola. La seva carrera comença als 10 anys de la ma del seu pare que se  l’emportava a l’estiu per fer de pianista acompanyant en creuers per tot el món. Als 20 anys va fundar i dirigir la Cotton Club Big Band, alternant la tasca de pedagog amb els concerts.

Després de nombroses col·laboracions discogràfiques al 2010 decideix editar el seu primer treball “Latin Stride Piano” amb temes clàssics, estandards de jazz i composicions pròpies amb la técnica pianística del Stride aplicada a la música llatina.

El seu segon treball discogràfic fet al 2012, “La Grandalla (Tocant el cel)”, és una memòria de records del compositor. Un disc on recull onze temes que representen situacions viscudes per ell, vivències que amb el temps han esdevingut melodies. Temes de gran bellesa en els quals ens transmet generosament el sentiment que li va deixar cada experiència viscuda.

El tercer treball es del 2014, “Esperança”, un disc plé de sentiments i sensacions, aquest disc el consolida com una carrera de prestigi.

Al 2016 presenta el projecte “Latin Stride & Flamenco” un projecte musical amb algunes composicions pròpies portades a l’estil Flamenc i Llatí, especialitat de Barceló.

L’ultim treball discogràfic porta el nom “MARE (la vida es com la mar)”, un disc nascut a bord d’una primera singladura que va despertar la seva vocació marinera, temes inspirats en el mar i les sensacions que desperten les onades i la navegació.

Actualment compagina les classes amb els concerts i treballant en nous projectes musicals.

DISCOGRAFIA

ESPERANÇA

2015 – Onda Studio

LA GRANDALLA (TOCANT EL CEL)

2015 – Onda Studio

LATIN STRIDE PIANO

2015 – Onda Studio

LATIN STRIDE FLAMENCO

2017 – Onda Studio

MARE (LA VIDA ÉS COM EL MAR)

2021 – Onda Studio

Amb la meva obra musical intento tractar temes de gran bellesa en els quals transmeto el sentiment que em va deixar cada experiència viscuda.

– Jordi Barceló –

newsletter

Dona’t d’alta i informa’t de les últimes notícies, concerts i llançaments.