JORDI BARCELÓ: L'artista

JORDI BARCELÓ: art i sentiment

Jordi Barceló està considerat el músic per excel·lència d’Andorra. Pianista, compositor i pedagog. És fundador i copropietari del Centre Artístic Musical La Grandàlia, www.lagrandalia.com, on imparteix classes de piano clàssic, modern i jazz.

Compagina aquesta feina amb la direcció musical de la banda de música Grossband d’Andorra, integrada per 30 músics amateurs i concerts arreu del món.

Ha col·laborat com a compositor, arranjador, director musical i intèrpret al piano amb artistes internacionals de renom i grups de música clàssica, jazz, flamenc i música llatina, dels que en destaquen noms com Lucrecia, Miguel Àngel Céspedes, Àngela Carrasco, Moncho, Mónica Green, Parrita, Los Manolos, Cotton Club Big Band, Andorra Big Band, Big band del Taller de músics, ONCA (Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra) i el Cor dels Petits Cantors d’Andorra.

La meva passió és la música… i el piano. Aquesta vocació va néixer gràcies al meu pare, que se m’emportava a l’estiu per fer de pianista acompanyant en creuers per tot el món.

– Jordi Barceló –

newsletter

Dona’t d’alta i informa’t de les últimes notícies, concerts i llançaments.